Cum să atârnești un hrănitor pentru păsări fără un copac: Ghid pas cu pas

Ești dornic să hrănești prietenii cu pene din curtea ta, dar nu îți lipsește un copac pentru a hrănitoare pentru păsări? În mod surprinzător, aproape 60 de milioane de americani se bucură observarea păsăriloradesea din propriile grădini.

Ghidul nostru oferă moduri inventive pentru a atrage păsările cu isteț configurații de alimentare care nu se bazează pe copaci. Scufundă-te în nostru soluții creative și transformă-ți spațiul într-un agitat paradis aviar!

Recomandări cheie

  • Puteți hrăni păsările fără copac folosind stâlpi, suporturi de suspendare, alimentatoare pentru ferestre, umerașe de punte sau cârlige de tavan.
  • Puneți hrănitoare pentru păsări locuri sigure departe de prădători și păstrați-le curate pentru sănătatea păsărilor.
  • Folosind alimentatoare de împământare sau cablu în două puncte sunt alte moduri de a atrage diferite tipuri de păsări.

Soluții creative pentru agățarea hrănitoarelor pentru păsări fără copac

De la stâlpi de hrănire pentru păsări la hrănitori pentru păsări cu fereastră, există multe opțiuni creative pentru agățarea unui hrănitor pentru păsări fără copac. Explorează diferite soluții care vor atrage păsările în curtea ta și le vor oferi un spațiu de hrănire sigur.

Stâlp de hrănire pentru păsări

A stâlp de hrănire pentru păsări este o modalitate excelentă de a-ți agăța hrănitorul pentru păsări. Stă înalt în curtea ta și îți permite poziționați hrănitorii departe de veverițe și alte creaturi. Mulți stâlpi vin cu cârlige sau pot fi echipați cu mai multe brațe, astfel încât să puteți agăța diferite tipuri de hrănitori. Mai multe despre diverse modele de hrănitoare pentru păsări.

S-ar putea să găsiți un stâlp care se lipește în pământ sau are o bază care stă deasupra.

Acești stâlpi au adesea caracteristici precum deflectoare de veveriță pentru a împiedica dăunătorii să se urce. Le puteți muta pentru a găsi cel mai bun loc pentru observarea păsărilor. Caută cele robuste din metal deoarece durează mai mult și pot ține hrănitoarele mai grele fără să se răstoarne.

Doar asigură-te că stalpul tău este suficient de sus pentru ca pisicile și alte animale să nu poată sări pentru a ajunge la păsări sau la hrana lor.

Paranteze suspendate

Utilizare paranteze suspendate pentru a atașa cu ușurință hrănitoarele pentru păsări de pereți, garduri sau stâlpi. Aceste suporturi robuste și versatile oferă o mod sigur pentru a expune hrănitoarele pentru păsări în diverse spații exterioare.

Alegeți dintre diferite modele și dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice de alimentare și locație. The construcție durabilă asigură că hrănitorul rămâne pe loc chiar și în condiții de vânt, ceea ce îl face o opțiune de încredere pentru a atrage vizitatori cu pene în curtea sau grădina dumneavoastră.

Asigura instalare corectă a suporturilor de suspendare urmând instrucțiunile producătorului pentru o configurație puternică și stabilă. Acest lucru vă permite să vă bucurați de observarea păsărilor care frecventează hrănitorul fără să vă faceți griji pentru stabilitatea sau siguranța acestuia.

Hrănitoare pentru păsări cu fereastră

Dacă nu aveți un copac, luați în considerare utilizarea hrănitoare pentru păsări cu fereastră. Acestea sunt atașate la exteriorul ferestrelor și oferă o vedere de aproape asupra păsărilor care se hrănesc. Cu ventuză sau suportpot fi montate cu ușurință pe orice fereastră, permițându-vă să vă bucurați de observarea păsărilor din interiorul casei dvs.

Pentru a înțelege mai multe despre obiceiurile de hrănire a păsărilor, citiți această resursă utilă.

Hrănitoarele de păsări cu fereastră atrag diverse specii, cum ar fi cinteze, cardinali și năiți. Pur şi simplu umpleți-le cu Semințe sau suif și urmărește cum păsările vin direct la fereastra ta pentru o masă.

Descoperiți tipurile de păsări pe care le puteți atrage.

A își aminti să mențineți curată zona din jurul alimentatorului pentru a preveni acumularea de excremente sau mucegai care ar putea descuraja păsările să viziteze. Prin plasarea unui hrănitor pentru păsări cu fereastră în curtea ta, vei creați un spațiu primitor pentru fauna locală sporind totodată frumusețea naturală a peisajului tău în aer liber.

Umerașe de punte

Dacă nu aveți un copac în care să vă atârnați hrănitorul pentru păsări, folosiți umerașe de punte poate fi o alternativă excelentă. Umerașele pentru punte sunt cârlige care pot fi atașate la balustrada sau suprafața punții dvsoferind o modalitate robustă și convenabilă de a atârna hrănitoarele pentru păsări.

Puteți găsi umerașe pe punte diferite modele și lungimi, permițându-vă să alegeți unul care se potrivește configurației dvs. specifice pentru punte. Folosind un umeraș pentru punte, puteți aduce cu ușurință frumusețea păsărilor chiar la dvs spațiu de locuit în aer liber în timp ce ţinând hrănitoarele la o înălțime optimă atât pentru vizualizare, cât și pentru întreținere.

Citiți ghidul nostru despre menținerea curate a hrănitoarelor pentru păsări.

Odată ce ați ales locul perfect de pe punte pentru agățarea unei hrănitoare pentru păsări cu ajutorul cuierelor de punte, este important să curățați și întrețineți în mod regulat cel stație de hrănire. Acest lucru va asigura că păsările continuă să viziteze fără nicio perturbare din cauza murdăriei sau a hranei vechi.

Cârlige de tavan

Agățați un hrănitor pentru păsări fără copac folosind cârlige de tavan. Instalați un cârlig robust în tavanul verandei, al terasei sau în orice zonă exterioară în care doriți să plasați hrănitorul pentru păsări. Asigurați-vă că cârligul este atașat în siguranță pentru a suporta greutatea alimentatorului și a rezista la condițiile meteorologice.

Agățați hrănitorul pentru păsări de cârligul din tavan la o înălțime adecvată pentru a-l proteja de prădători, dar accesibil pentru păsări.

Prin utilizarea cârligelor de tavan, puteți oferi o siguranță și punct de hrănire ridicat pentru păsări, adăugând în același timp un element decorativ fermecător spațiului tău exterior. Această metodă ajută, de asemenea prevenirea creanțelor care locuiesc pe pământ de a ajunge la hrănitorul pentru păsări și permite monitorizarea și întreținerea ușoară.

Mese de păsări

Mesele pentru păsări oferă a platformă ridicată pentru hrănitoarele pentru păsări, păstrând hrana departe de sol și departe de potenţiali dăunători. Acestea sunt adesea echipate cu acoperișuri pentru a proteja furajele de ploaie și oferă păsărilor un loc sigur pentru a se cocoța în timp ce se hrănesc.

Puteți atrage un mare varietate de specii de păsări prin plasare diferite tipuri de furaje pe masă, cum ar fi Semințe, fructe sau viermi de făină, făcându-l un atractiv și opțiune versatilă pentru pasionații de păsări care doresc să-și diversifice vizitatorii sălbatici din curte.

Trecând la „Hranitoare de sol”, haideți să explorăm o altă modalitate de a atrage prietenii cu pene, fără a ne baza pe copaci pentru hrănitoarele agățate.

Hrănitori la sol

Hrănitoarele de pământ sunt o opțiune excelentă pentru agățarea hrănitoarelor pentru păsări acolo unde copacii nu sunt disponibili. Aceste alimentatoare pot fi amplasate direct pe sol sau pe platforme joaseatrăgând păsări precum vrăbiile, porumbeii și roulele.

Ele pot fi, de asemenea, poziționate lângă tufișuri sau arbuști pentru a oferi unele capac pentru păsările de hrănire.

Pentru a atrage păsările care se hrănesc la sol în curtea dvs., luați în considerare împrăștiind Semințe și boabe direct pe sol, în plus față de utilizarea unui alimentator tradițional. Locația de alimentatoare la sol ar trebui să fie suficient de deschis încât pisicile și alți prădători să nu poată ține cu ușurință o ambuscadă păsărilor care se hrănesc.

Sârmă sau funie în două locații

Pentru a agăța un hrănitor pentru păsări fără copac, puteți folosi sârmă sau funie în două locații. Această metodă implică fixarea firului sau a frânghiei între două puncte solidecum ar fi stâlpi de gard, balustrade de punte sau stâlpi.

Apoi, puteți agăța hrănitorul pentru păsări de sârmă sau frânghie folosind cârlige sau umerase. Asigurați-vă că alegeți o sârmă sau o frânghie puternică și durabilă, care poate suporta greutatea hrănitorului pentru păsări și poate rezista elemente exterioare.

În plus, luați în considerare adăugarea deflectoare de veveriță de-a lungul firului pentru a preveni accesul veverițelor la hrănitorul pentru păsări.

Folosind această tehnică simplă și versatilă de utilizare a sârmei sau frânghiei în două locații, puteți crea cu ușurință noi locuri de hrănire pentru păsări oriunde în spațiul dvs. exterior, păstrându-le în același timp ferite de potențialii prădători.

Structuri din curte

Luați în considerare încorporarea unui pergolă, spalier sau foișor ca soluții creative pentru agățarea hrănitoarelor pentru păsări fără copac. Aceste structuri din curte oferă opțiuni robuste și decorative pentru a-ți suspenda hrănitorul pentru păsări, oferind un punct focal atractiv, atrăgând în același timp vizitatori cu pene în grădina ta.

Utilizând aceste structuri, puteți crea o invitație mediu prietenos cu păsările care completează spațiul tău exterior și sporește frumusețea peisajului tău.

Trecând la „Sfaturi pentru agățarea hrănitoarelor pentru păsări fără copac”, haideți să explorăm câteva considerații esențiale pentru asigurarea siguranței și eficacității hrănirii prietenilor noștri aviari în diverse medii.

Sfaturi pentru agățarea hrănitoarelor pentru păsări fără copac

Alegeți o locație sigură și ușor accesibilă pentru hrănitorul dvs. pentru păsări, ținând cont atât de nevoile păsărilor, cât și de confortul dvs. Luați în considerare protecția prădătorilor pentru a asigura siguranța păsărilor care vă vizitează hrănitorul.

Păstrați alimentatorul curat și bine întreținut pentru a atrage mai mulți vizitatori cu pene.

Alegeți o locație sigură și ușor accesibilă

Așezați hrănitorul pentru păsări într-un zonă deschisă cu vizibilitate bună. Asigurați-vă că nu este prea aproape de arbuști sau copaci denși unde se pot ascunde prădătorii. Poziționați alimentatorul departe de zonele aglomerate pentru a oferi păsărilor un sentiment de siguranță.

Păstrează-l la îndemână pentru reumplere și curățare dar suficient de înalt pentru a evita vizitatorii nedoriți. De asemenea, luați în considerare plasarea acestuia lângă o sursă de apă și un adăpost ca tufișuri sau copaci mici.

Alegând cu atenție locația pentru hrănitorul pentru păsări, puteți crea un refugiu sigur pentru păsări, făcând, de asemenea, convenabil pentru dvs. să vă întrețineți și să vă bucurați de vizionarea lor.

Luați în considerare protecția prădătorilor

Când vă plasați hrănitorul pentru păsări, luați în considerare protecția prădătorilor. Alegeți locații care sunt la îndemâna pisicilor și a altor prădători. Instalați deflectoare pe stâlpi sau plasați alimentatoarele sus descurajează veverițele și ratonii de a ajunge la mâncare.

În plus, puteți utiliza cuști din plasă de sârmă în jurul alimentatoarelor de pământ la protejați păsările de animalele mai mari.

Acum să trecem la „Păstrați alimentatorul curat și bine întreținut”.

Păstrați alimentatorul curat și bine întreținut

Întreținerea regulată ajută la păstrarea hrănitoarelor pentru păsări curate și în siguranță pentru prietenii noștri cu pene. Curățați alimentatorul la fiecare două săptămâni folosind o soluție de săpun blând previne dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor.

Asigurați-vă că îl uscați complet înainte de a umple cu hrană proaspătă pentru păsări. De asemenea, inspectați regulat alimentatorul pentru deteriorare sau uzură. Strângeți șuruburile slăbite, înlocuiți piesele uzate și asigurați-vă că orificiile de alimentare sunt libere de orice blocaje.

Această îngrijire nu numai că menține păsările sănătoase, dar menține și estetica amenajării vieții sălbatice în aer liber.

Concluzie

În concluzie, sunt multe moduri creative de a atârna o hrănitoare pentru păsări fără copac. Din Stâlpi de hrănire pentru păsări DIY la alimentatoare montate pe fereastră și umerașe de punteopțiunile sunt variate și ușor de configurat.

Alege un locație sigură pentru alimentatorpăstrați-l curat și bine întreținut și luați în considerare protecția prădătorilor pentru a se asigura că păsările se pot bucura de mâncare în siguranță. Cu aceste sfaturi și soluții, puteți atrage păsări frumoase în curtea sau grădina dvs., contribuind în același timp la eforturile de conservare a faunei sălbatice.

Întrebări frecvente

1. Care sunt unele opțiuni de agățare a hrănitoarei pentru păsări fără copac?

Puteți folosi suporturi de agățare, cârlige pentru păstori sau puteți crea propriile stâlpi de hrănire pentru păsări pentru a agăța hrănitoarele pentru păsări. Unii oameni își atârnă hrănitoarele de pergole sau fac un stand de bricolaj pentru hrănitor de păsări.

2. Pot să-mi pun hrănitorul pentru păsări pe perete?

Da! Hrănitoarele pentru păsări montate pe perete sunt grozave atunci când nu ai copaci. De asemenea, pot face parte din decorul grădinii tale și pot ajuta la menținerea hrănirii păsărilor.

3. Cum țin veverițele departe de hrănitorul meu pentru păsări dacă nu se află pe un copac?

Utilizați un design de hrănitor pentru păsări rezistent la veverițe sau adăugați accesorii, cum ar fi deflectoare, la hrănitoarele dvs. existente. Punerea hrănitorului pe un sistem de stâlpi neted poate împiedica, de asemenea, veverițele să ajungă la mâncare.

4. Există o modalitate ușoară de a vedea păsările mâncând fără a ieși afară?

Într-adevăr! Puteți instala hrănitori pentru păsări montate pe fereastră, care vă permit să urmăriți păsările mâncând chiar din interiorul casei dvs.

5. Există sfaturi despre unde ar trebui să plasez hrănitorul meu de sine stătător pentru păsări în curtea mea?

Așezați-l într-un loc sigur pentru păsări – departe de locurile în care se ascund pisicile – și într-un loc pe care îl puteți vedea cu ușurință, astfel încât să vă bucurați să le urmăriți și să amenajați curtea în același timp!

Daca vreti sa aflati mai multe despre pasari, va invit in Excursie in Delta Dunarii cu Echipa Nearchus Nautictour Mahmudia, vedeti pe pagina noastra de contact..si cititi mai multe mai jos!

Cel mai frumos mod sa petreci o vacanță scurtă, un weekend placut este sa alegi excursii Delta Dunarii cu Nearchus Nautictour
Tot ce ai vazut la National Geographic, o sa vezi alaturi de echipa Nearchus Nautictour!

Citeste si asta

Suna la +40 760 474 738

Contacteza-ne!