5 Păsări verzi uimitoare (Ghid cuprinzător 2023)

Păsări verzi

Păsări verzi sunt un grup divers de păsări care au penele verzi ca culoare predominantă în penaj.

Aceste păsări pot fi găsite în toată lumea și aparțin diferitelor familii, inclusiv papagalii, colibricinteze, porumbei și tucani.

Care sunt diferitele tipuri de păsări verzi?

Culoarea vibrantă a verdelui poate fi văzută la diferite specii de păsări, fiecare având propriile caracteristici și comportamente unice. În această secțiune, vom descoperi diferitele tipuri de păsări verzi care există în lume.

De la papagalii inteligenți și vorbăreți până la păsările colibri mici și rapide, vom explora gama variată de creaturi cu pene verzi.

Să aruncăm o privire la cinteze, porumbei și tucani, fiecare cu propriile trăsături și adaptări interesante…

1. Papagalii

Papagalii sunt păsări vibrante și inteligente care pot face animale de companie minunate.

Dacă vrei să atragi papagalii în grădina ta, iată câteva lucruri pe care le poți face:

 1. Plantați copaci și arbuști nativi care oferă hrană și adăpost pentru papagali.
 2. Configurați hrănitori pentru păsări și oferiți o varietate de fructe, nuci și Semințe de care se bucură papagalii.
 3. Creați zone de cuibărit prin instalarea de căsuțe pentru păsări sau oferind goluri adecvate pentru copaci.

Urmând acești pași, poți crea un mediu primitor pentru papagali și poți crește probabilitatea de a atrage aceste păsări frumoase în grădina ta.

2. Colibri

Păsările colibri sunt un tip de pasăre verde cunoscută pentru dimensiunile lor mici și mișcările rapide ale aripilor.

Dacă vrei să atragi aceste creaturi frumoase în grădina ta, urmează acești pași:

 1. Plantați flori native care produc nectar, cum ar fi balsamul de albine, columbinele și floarea cardinală.
 2. Furnizați un alimentator umplut cu o soluție de zahăr-apă (1 parte zahăr la 4 părți apă) special pentru păsări colibri.
 3. Agățați alimentatorul într-o zonă umbrită lângă flori, deoarece aceste păsări preferă umbra.
 4. Întreține alimentatorul curățându-l în mod regulat și reumplend soluția la fiecare câteva zile.
 5. Creați o sursă de apă, cum ar fi o baie mică pentru păsări, pentru ca păsările colibri să bea și să se scalde.
 6. Așezați bibani și crenguțe mici în jurul grădinii pentru a oferi acestor păsări locuri de odihnă.

Urmând acești pași, poți atrage aceste creaturi fascinante și te poți bucura de prezența lor vibrantă în grădina ta.

3. Cinteze

Cintezele sunt un grup divers de păsări verzi de dimensiuni mici până la mijlocii, cunoscute pentru cântecele lor melodioase și formele unice ale ciocurilor.

Pentru a atrage aceste păsări minunate în grădina ta, iată câțiva pași de urmat:

 1. Plantați copaci și arbuști nativi care oferă acoperire și surse de hrană, cum ar fi fructele de pădure și semințele.
 2. Instalați o hrănitoare pentru păsări cu Semințe de ciulin nyjer, un favorit al cintezelor.
 3. Asigurați o baie de păsări sau o sursă de apă puțin adâncă pentru băut și scăldat.
 4. Creați zone de cuibărit cu vegetație densă sau căsuțe pentru păsări cu mici găuri de intrare.
 5. Evitați utilizarea pesticidelor și a substanțelor chimice în grădina dvs. pentru a asigura un mediu sigur pentru cinteze.

Povestea adevărată: O familie din suburbiile Ohio a urmat acești pași și în curând a avut o grădină vibrantă plină cu cinteze de diferite specii, aducând bucurie dimineților lor cu cântecele lor frumoase.

4. Porumbei

Porumbeii sunt un tip de pasăre verde care poate fi găsită în diverse habitate din întreaga lume.

Pentru a atrage aceste păsări în grădina dvs., urmați acești pași:

 1. Oferiți o sursă de hrană sigură, cum ar fi hrănitoarele pentru păsări sau Semințe împrăștiate.
 2. Asigurați-vă o sursă de apă, cum ar fi o baie de păsări sau un vas de mică adâncime, pentru băut și scăldat.
 3. Plantați copaci sau arbuști care oferă adăpost și locuri de cuibărit porumbeilor.
 4. Creați un mediu primitor evitând utilizarea pesticidelor sau a substanțelor chimice.

Fapt distractiv: Porumbeii au o istorie lungă de a fi domestici și folosiți în scopuri de comunicare, în special în timpul războiului. Abilitatea lor de a naviga și de a transmite mesaje i-a făcut bunuri valoroase de-a lungul istoriei.

5. Tucani

Tucani sunt un tip de pasăre verde cunoscută pentru aspectul lor unic și culorile vibrante.

Dacă vrei să atragi aceste păsări frumoase în grădina ta, iată câțiva pași pe care îi poți urma:

 1. Plantați arbori și arbuști fructiferi, cum ar fi papaya, smochinii și palmierii, deoarece tucanii se hrănesc în principal cu fructe.
 2. Oferiți o sursă sigură de apă proaspătă, fie printr-o baie de păsări, fie printr-un iaz mic. Aceste păsări au nevoie de apă pentru băut și baie.
 3. Creați zone de cuib plasând cutii de cuib sau bușteni scobiți în copacii înalți. Tucanii preferă să cuibărească în cavitățile copacilor.

Unul dintre cele mai comune tipuri de păsări verzi este papagalul, cu Peste 350 de specii afișând diferite nuanțe de verde în pene.

Papagali, colibri, cinteze, porumbei și tucani toate aparțin ordinului Psittaciformes, Apodiformes, Passeriformes, Columbiformes și, respectiv, Piciformes. Toate aceste păsări prezintă penajul verde, dar diferă ca mărime, formă și alte caracteristici fizice.

Unele caracteristici comune ale păsărilor verzi includ lor penaj verde strălucitor, dietă omnivoră, adaptabilitate la diferite medii și comportament social. Penajul lor strălucitor servește drept camuflaj în habitatele lor naturale, în timp ce dieta lor omnivoră le permite să consume o mare varietate de surse de hrană. Aceste păsări sunt foarte adaptabile și pot prospera în diferite medii, de la păduri la zone umede. Ei manifestă, de asemenea, un comportament social, adesea trăind în turme și comunicând între ei prin vocalizări.

Păsările verzi pot fi găsite într-o varietate de habitate naturale, inclusiv păduri, pajiști, zone umede și munți. Fiecare specie are preferințe și adaptări diferite pentru habitatul lor specific, ceea ce face importantă înțelegerea habitatelor naturale pentru a avea grijă mai bine de ele.

Dacă vrei să atragi păsări verzi în grădina ta, există câțiva pași simpli pe care îi poți face. Plantarea arborilor și arbuștilor nativi în grădina dvs. poate oferi o sursă naturală de hrană pentru aceste păsări. În plus, furnizarea de surse de apă curată și alimente, cum ar fi Semințe, fructe și insecte, le poate atrage în grădina dvs. Crearea unor zone de cuibărit, cum ar fi căsuțe pentru păsări sau tufișuri dense, poate încuraja și păsările verzi să rămână și să se reproducă în grădina dvs.

Recomandări cheie:

Păsările verzi vin într-o varietate de specii, de la papagali la cinteze, și pot fi găsite în diferite habitate, cum ar fi păduri, pajiști și zone umede. Caracterizate prin penajul lor strălucitor, dieta omnivoră, adaptabilitatea și comportamentul social, păsările verzi sunt importante pentru menținerea echilibrului ecosistemului. Pentru a atrage aceste păsări frumoase în grădina dvs., luați în considerare plantarea de copaci și arbuști nativi, furnizarea de hrană și surse de apă și crearea de zone de cuibărit. https://www.youtube.com/embed/EL7e5XrzanA

Ce sunt păsările verzi?

Păsările verzi sunt un grup divers de specii de păsări care se caracterizează prin penajul lor predominant verde. Aceste păsări pot fi găsite în diferite regiuni ale lumii, inclusiv perusi, loreți și anumite tipuri de păsări colibri. Nuanța verde a penelor lor este de obicei rezultatul pigmenților cunoscuți ca psittacofulvine și carotenoide.

Câteva exemple celebre de păsări verzi includ:

 • Papagalul cenușiu african
 • Papagalul eclectus
 • Tucanetul de smarald

Aceste păsări sunt renumite pentru aspectul lor uimitor și sunt foarte râvnite de iubitorii de păsări pentru culorile lor uimitoare. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei explozii de culoare în timpul excursiilor de observare a păsărilor, asigurați-vă că fiți cu ochii pe aceste păsări verzi captivante.

Urmarea acestor pași poate ajuta la crearea unui mediu primitor pentru tucani și la creșterea șanselor de a atrage aceste păsări frumoase în grădina ta.

Care sunt caracteristicile păsărilor verzi?

V-ați observat vreodată o pasăre verde strălucitor în sălbăticie și v-ați întrebat despre caracteristicile sale unice? În această secțiune, vom discuta despre caracteristicile definitorii ale păsărilor verzi. De la penajul lor vibrant la dieta lor omnivoră, vom explora trăsăturile fizice și comportamentale care fac aceste păsări să iasă în evidență în regnul animal. În plus, vom aborda, de asemenea, adaptabilitatea lor la diferite medii și comportamentul lor social, oferind o înțelegere cuprinzătoare a acestor creaturi fascinante.

1. Penaj strălucitor

Penajul strălucitor este o caracteristică definitorie a păsărilor verzi. Pentru a atrage aceste creaturi colorate în grădina ta, există câțiva pași pe care îi poți urma:

 1. Plantați flori și copaci cu flori strălucitoare pentru a le atrage atenția.
 2. Furnizați hrănitoare pentru păsări pline cu Semințe și fructe care sunt atrăgătoare pentru păsările verzi.
 3. Oferiți surse de apă dulce, cum ar fi băi de păsări sau iazuri de mică adâncime.
 4. Creați zone adăpostite cu frunziș dens sau căsuțe pentru păsări pentru cuibărit.

Încorporând aceste elemente în grădina dvs., puteți crea un mediu primitor pentru păsările verzi și vă puteți bucura de penajul lor vibrant.

2. Dieta omnivoră

Păsările verzi au o dietă omnivoră, adică consumă atât plante, cât și Insecte sau animale mici. Această dietă diversă le oferă o gamă largă de nutrienți pentru supraviețuirea lor. Pentru a atrage păsările verzi în grădina dvs. și pentru a le oferi surse de hrană adecvate, urmați acești pași:

 1. Plantați o varietate de fructe, legume și flori care produc Semințe, fructe de pădure și nectar.
 2. Agățați hrănitoarele pentru păsări pline cu un amestec de Semințe, nuci și fructe uscate pentru a satisface dieta lor omnivoră.
 3. Oferiți viermi vii sau uscați ca sursă de proteine.
 4. Creați un mic iaz sau o baie pentru păsări pentru ca păsările să bea și să se scalde.
 5. Oferiți adăpost, cum ar fi căsuțe pentru păsări și frunziș dens, pentru cuibărit și odihnă.

Încorporând acești pași, poți crea un mediu atractiv și hrănitor pentru păsările verzi din grădina ta.

3. Adaptabilitate la diferite medii

Păsările verzi prezintă o adaptabilitate remarcabilă la diverse medii, permițându-le să prospere în diverse habitate. Pentru a atrage aceste păsări adaptabile în grădina dvs., urmați acești pași:

 1. Plantați copaci și arbuști nativi: creați un mediu natural plantând specii native cu care sunt obișnuite păsările verzi.
 2. Furnizați surse de hrană și apă: configurați hrănitori pentru păsări cu Semințe, nectar și fructe pentru a satisface nevoile lor alimentare. Asigurați-vă și o sursă de apă proaspătă.
 3. Creați zone de cuibărit: Instalați căsuțe pentru păsări sau furnizați materiale adecvate de cuibărit pentru a încuraja păsările verzi să-și facă grădina casa lor.

Oferind aceste elemente, puteți spori adaptabilitatea păsărilor verzi și puteți crea un habitat primitor în grădina dvs.

4. Comportamentul social

Păsările verzi sunt cunoscute pentru comportamentele lor sociale interesante, care contribuie la farmecul lor unic. Iată câteva aspecte fascinante ale comportamentului lor social:

 1. Viață în grup: păsările verzi formează adesea stoluri, oferind siguranță în număr și oportunități de interacțiune socială.
 2. Comunicare: se angajează în vocalizări, gesturi și afișări pentru a comunica cu ceilalți membri ai grupului.
 3. Hrănire în cooperare: Unele specii prezintă o hrănire în cooperare, în care mai multe păsări lucrează împreună pentru a găsi surse de hrană.
 4. Ritualuri de împerechere: păsările verzi se angajează în spectacole de curte elaborate, inclusiv penaj colorat și dansuri complicate.
 5. Îngrijirea parentală: Ei manifestă comportamente de reproducere cooperantă, în care mai mulți membri ai turmei ajută la creșterea puilor.

Într-o pădure îndepărtată, a fost observată un stol de papagali verzi care își manifestă comportamentul social remarcabil, lucrând împreună pentru a-și apăra locul de cuibărit de prădători. Ei au făcut pe rând să stea de pază, să-i alerteze pe alții despre potențiale amenințări și și-au protejat cu succes puii. Acest exemplu evidențiază natura cooperantă a păsărilor verzi și capacitatea lor de a depăși provocările ca grup.

Care sunt habitatele naturale ale păsărilor verzi?

Păsările verzi pot fi găsite într-o varietate de habitate naturale, fiecare adaptat în mod unic nevoilor și comportamentelor lor. În această secțiune, vom arunca o privire mai atentă asupra celor patru habitate principale în care pot fi găsite păsările verzi: păduri, pajiști, zone umede și munți. Înțelegând diferitele medii pe care aceste păsări le numesc acasă, putem obține o mai bună înțelegere a adaptărilor și comportamentelor lor. Deci, haideți să explorăm aceste habitate și să descoperim gama variată de păsări verzi care le locuiesc.

1. Păduri

Pădurile oferă habitate esențiale pentru păsările verzi, oferindu-le hrană, adăpost și oportunități de cuibărit. Pentru a atrage aceste păsări frumoase în grădina dvs. situată în apropierea pădurilor, luați în considerare următorii pași:

 • Plantați copaci și arbuști nativi care se găsesc de obicei în ecosistemele forestiere, cum ar fi stejarul, mesteacănul și arțarul.
 • Creați o comunitate de plante diversă pentru a oferi o varietate de surse de hrană, inclusiv fructe de pădure, Semințe și insecte.
 • Oferiți surse de apă, cum ar fi o baie pentru păsări sau un iaz mic, pentru a atrage păsările pentru băut și scăldat.
 • Includeți zone de cuibărit, cum ar fi căsuțele pentru păsări sau locurile naturale de cuibărit, cum ar fi cavitățile copacilor sau vegetația densă, pentru a oferi păsărilor un loc sigur pentru a-și crește puii.

Încorporând un mediu asemănător unei păduri în grădina dvs., puteți spori foarte mult șansele de a atrage aceste păsări verzi frumoase.

2. Pajiști

Pajiștile oferă un habitat ideal pentru o varietate de păsări verzi. Pentru a atrage aceste păsări în grădina cu pășuni, urmați acești pași:

 1. Plantați ierburi native, cum ar fi iarba de bivoliță sau grama albastră, care oferă atât hrană, cât și adăpost păsărilor.
 2. Includeți plante cu flori precum coniflorele sau Susans cu ochi negri pentru a atrage insectele, care sunt o sursă vitală de hrană pentru păsările verzi.
 3. Creați o sursă de apă, cum ar fi o baie de păsări de mică adâncime, în care păsările să bea și să se scalde.
 4. Oferiți locuri de cocoțare, cum ar fi ierburi înalte sau arbuști, pentru ca păsările să se odihnească și să observe împrejurimile lor.
 5. Limitați utilizarea pesticidelor pentru a menține un mediu sănătos pentru păsări și sursele lor de hrană.

Urmând acești pași, puteți crea un habitat primitor pentru păsările verzi în grădina cu pășuni, permițându-le să prospere și să aducă culori vibrante peisajului.

3. Zone umede

Zonele umede sunt habitate esențiale pentru păsările verzi datorită abundenței surselor de hrană și a oportunităților de cuibărit pe care le oferă. Pentru a atrage păsări verzi în grădina dvs. din zonele umede, există câțiva pași pe care îi puteți lua:

 1. Creați o caracteristică de apă, cum ar fi un iaz sau o piscină de mică adâncime, pentru a imita habitatele naturale ale zonelor umede.
 2. Plantați vegetație indigenă din zonele umede, cum ar fi coda, tufișuri și rogoz, pentru a oferi hrană și acoperire păsărilor.
 3. Asigurați-vă că grădina are un amestec de zone deschise și vegetație densă pentru a se potrivi preferințelor diferitelor specii de păsări.
 4. Mențineți un mediu curat și sănătos de zone umede prin îndepărtarea regulată a resturilor și prevenirea stagnării apei.
 5. Minimizați utilizarea pesticidelor pentru a proteja ecosistemul zonelor umede și păsările care se bazează pe el.

4. Munții

Păsările verzi pot fi găsite într-o varietate de habitate, inclusiv în regiunile muntoase. Aceste creaturi aviare fascinante posedă caracteristici și comportamente unice care le fac o încântare de observat. Unele tipuri comune de păsări verzi includ papagali, colibri, cinteze, porumbei și tucani. Cunoscute pentru penajul lor vibrant, dieta omnivoră, adaptabilitatea la diferite medii și comportamentul social, păsările verzi pot fi găsite în păduri, pajiști, zone umede și chiar în munți.

Pentru a atrage aceste păsări frumoase în grădina dvs., luați în considerare plantarea de copaci și arbuști nativi, furnizarea de surse de hrană și apă și crearea unor zone de cuibărit adecvate.

În timpul unei drumeții în munți, se poate întâlni un grup de papagali verzi. Acești papagali pot fi adesea văzuți cocoțați pe ramurile copacilor înalți, penele lor colorate îmbinându-se perfect cu verdeața luxuriantă din jur. Excursionul va fi cu siguranță captivat de frumusețea lor și de sunetele melodice pe care le produc. Este o priveliște cu adevărat magică, care servește ca o reamintire a diversității incredibile a vieții care înflorește în munți.

Cum poți atrage păsări verzi în grădina ta?

Ești un iubitor de păsări și vrei să atragi niște păsări verzi vibrante în grădina ta? Nu mai căuta! În această secțiune, vom discuta despre diferitele modalități de a atrage păsări verzi în grădina ta. De la plantarea de arbori și arbuști nativi până la crearea de zone de cuibărit, vom acoperi toți pașii necesari pe care trebuie să-i faceți. Deci, haideți să ne scufundăm și să descoperim cum puteți face din grădina dvs. un refugiu primitor pentru aceste frumoase creaturi cu pene.

1. Plantați arbori și arbuști nativi

Pentru a atrage cu succes păsările verzi în grădina dvs., este important să plantați arbori și arbuști nativi. Iată câțiva pași de luat în considerare:

 1. Cercetăți speciile native de arbori și arbuști despre care se știe că sunt atractive pentru păsările verzi.
 2. Selectați plante care oferă surse de hrană, cum ar fi fructele de pădure, fructele sau nectarul.
 3. Alegeți plante care oferă adăpost și oportunități de cuibărit, cum ar fi frunzișul dens sau structurile ramificate.
 4. Asigurați-vă că plantele sunt potrivite pentru condițiile de climă și sol.
 5. Plantați copacii și arbuștii din grădina dvs. pentru a crea un habitat divers și natural pentru păsările verzi.

2. Furnizați hrană și surse de apă

Pentru a atrage păsările verzi în grădina dvs., este esențial să le furnizați hrană și surse de apă. Urmați acești pași pentru a vă asigura că nevoile lor sunt îndeplinite:

 1. Plantați copaci și arbuști nativi care produc fructe, Semințe sau nectar preferate de păsările verzi.
 2. Oferiți o varietate de hrănitori pentru păsări cu Semințe, fructe sau nectar concepute special pentru aceste păsări.
 3. Furnizați o sursă de apă curată și proaspătă, cum ar fi o baie pentru păsări sau un iaz de mică adâncime, pentru băut și scăldat.
 4. Luați în considerare instalarea unui pulverizator de apă sau a unui sistem de picurare pentru a crea o sursă de apă continuă pentru păsările verzi.
 5. Întrețineți și curățați regulat hrănitoarele pentru păsări și sursele de apă pentru a preveni răspândirea bolilor.

3. Creați zone de cuibărit

Crearea unor zone de cuibărit este crucială pentru a atrage păsări verzi în grădina ta. Iată pașii de luat în considerare:

 1. Furnizați căsuțe adecvate pentru păsări sau cutii de cuib concepute special pentru păsările verzi.
 2. Așezați cutiile de cuib în locuri sigure și izolate, departe de prădători și tulburări.
 3. Asigurați-vă că lăzile de cuib au o ventilație și un drenaj adecvate pentru a menține un mediu de cuibărit sănătos. Acesta este al treilea pas în crearea zonelor de cuibărit.
 4. Adăugați materiale de cuib cum ar fi crengi, frunze și iarbă în interiorul cutiilor pentru a imita habitatele naturale de cuibărit.
 5. Oferiți materiale naturale suplimentare, cum ar fi pene, mușchi sau fibre vegetale, pentru a oferi păsărilor mai multe opțiuni pentru construirea cuiburilor.

întrebări frecvente

Care sunt câteva fapte interesante despre păsările verzi?

Penele verzi sunt create prin împrăștierea lungimii de undă lungi și prin reflectarea celor mai scurte, dând păsărilor culorile lor strălucitoare. Turacos, un grup de păsări africane, sunt singurele păsări cu adevărat verzi, deoarece colorarea lor provine dintr-un pigment unic numit turacoverdin. Penele verzi oferă un camuflaj ideal pentru păsări, permițându-le să se integreze cu mediile lor cu frunze verzi și să evite prădătorii. Cu toate acestea, a fi verde nu este întotdeauna benefic pentru păsări, deoarece unele specii care trăiesc mai aproape de podeaua pădurii s-au adaptat cu culori mai închise, mai camuflante.

Care sunt unele caracteristici specifice de identificare ale păsărilor verzi?

Păsările verzi pot varia în aspect, dar unele caracteristici comune de identificare includ penaj viu colorat, pete sau marcaje contrastante și modele distincte. Unele specii au, de asemenea, ciocuri sau picioare colorate, în timp ce altele au creste sau cozi distinctive. Este important de reținut că aceste caracteristici pot diferi în funcție de sexul păsării, de sezonul de reproducere sau de penajul care nu se reproduce.

Ce specii de păsări verzi se găsesc în America Centrală?

America Centrală găzduiește diverse specii de păsări verzi, inclusiv Tanagerul verde strălucitor, Kingfisherul verde, Gaoul verde și Quetzal strălucitor. Aceste păsări pot fi găsite în diferite habitate, cum ar fi pădurile tropicale, pădurile cu nori și peisaje deschise.

Care sunt unele amenințări de conservare cu care se confruntă păsările verzi?

Păsările verzi, ca multe alte specii de păsări, se confruntă cu multiple amenințări la adresa supraviețuirii lor. Aceste amenințări includ distrugerea habitatului, urbanizarea, pășunatul animalelor și schimbările climatice. Unele specii se confruntă, de asemenea, cu amenințările din comerțul ilegal cu animale de companie și vânătoare. Organizații precum Asociația Americană pentru Păsări lucrează pentru conservarea și protejarea acestor păsări și a habitatelor lor.

Care este semnificația penelor verzi în observarea păsărilor?

Penele verzi nu sunt numai plăcute din punct de vedere estetic, dar servesc și un scop important în observarea păsărilor. Ele oferă un camuflaj ideal pentru păsări, ceea ce face dificil de către prădători să le repereze în vegetația din jur. Acest lucru face dificil pentru păsări să identifice și să repereze aceste păsări, adăugând un aspect distractiv și competitiv activităților de observare a păsărilor.

Cum pot identifica păsările verzi?

Există diverse resurse disponibile pentru identificarea păsărilor verzi, inclusiv instituții de observare a păsărilor, baze de date web și liste ilustrate. Câteva sfaturi utile pentru identificarea păsărilor verzi includ observarea modelelor lor specifice de culoare, identificarea habitatului și comportamentului lor și ascultarea chemărilor lor unice. De asemenea, este important să consultați un ghid de teren sau să utilizați o aplicație de observare a păsărilor pentru a confirma identitatea păsării.

Daca vreti sa aflati mai multe despre pasari, va invit in Excursie in Delta Dunarii cu Echipa Nearchus Nautictour Mahmudia, vedeti pe pagina noastra de contact..si cititi mai multe mai jos!

Cel mai frumos mod sa petreci o vacanță scurtă, un weekend placut este sa alegi excursii Delta Dunarii cu Nearchus Nautictour
Tot ce ai vazut la National Geographic, o sa vezi alaturi de echipa Nearchus Nautictour!

Citeste si asta

Suna la +40 760 474 738

Contacteza-ne!