Cele mai bune stâlpi de hrănire pentru păsări: cele mai bune alegeri pentru durabilitate și design 2024

Atragerea păsărilor colorate în curtea ta nu înseamnă doar să ai semințele potrivite; este și despre alegerea celor mai buni stâlpi de hrănire pentru păsări.

Acești eroi neprevăzuți ai hrănirii păsărilor nu numai că îți ridică hrănitoarele deasupra creanțelor plictisitoare, ci și rezistă rigorilor naturii.

Haideți să găsim stâlpul ideal de hrănire pentru păsări pentru a vă menține grădina ciocnită și păsările să se întoarcă pentru mai mult.

Top 10 cele mai bune stâlpi de hrănire pentru păsări Comparativ:

Iată primele 10 opțiuni pentru cele mai bune stâlpi de hrănire pentru păsări:

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Stația de hrănire a păsărilor Yosager

Ultima actualizare pe 2024-01-18 / Comisioane câștigate / Imagini din Amazon Product Advertising API

Ar trebui să luați în considerare acest alimentator dacă vă place să observați păsările și doriți o stație de hrănire robustă și cuprinzătoare pentru grădina dvs.

Pro

 • Multifuncțional cu numeroase umerașe pentru hrănire
 • Instalare ușoară cu o bază furculită stabilă
 • Proiectat atractiv și funcționează ca o caracteristică de curte

Contra

 • Depinde de suplimente pentru rezistența veverițelor
 • Unele componente se pot simți mai puțin durabile
 • Limitat la opțiunile de hrănire suspendate, excluzând anumite păsări

Această stație de hrănire pentru păsări de la Yosager oferă simplitatea și plăcerea de a observa păsările chiar de la fereastra dumneavoastră. Asamblarea fără probleme înseamnă că aveți mai mult timp pentru a observa valul de pene din curtea dvs.

Designul său multifuncțional, cu o serie de cârlige și tăvi, acceptă o varietate de hrănitori și preferințe pentru păsări. Prezența sa ca o caracteristică elegantă a grădinii este de netăgăduit. Se îmbină destul de bine cu peisajul, oferind păsărilor un loc încântător pentru a se alimenta.

Cu toate acestea, pregătiți-vă pentru potențialii oaspeți neinvitați, deoarece veverițele ar putea găsi acest lucru la fel de atrăgător fără alte elemente de descurajare.

Nu uitați să-l păstrați bine aprovizionat. Bucuria de a vedea un grup divers de păsări care se înghesuie în grădina ta este la doar câteva hrănitori distanță. Stația Yosager ar putea deveni piesa centrală a oazei tale aviare, atrăgând o comunitate colorată de vizitatori înaripați.

FEED GARDEN Cârlig pentru ciobani

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Dacă doriți o opțiune fiabilă și reglabilă pentru a vă prezenta hrănitoarele pentru păsări, aceasta este o alegere solidă.

Pro

 • Stabilitate excelentă datorită bazei cu 7 grinzi
 • Flexibilitate în înălțime pentru diverse cazuri de utilizare
 • Asamblare simplă, fără scule

Contra

 • Poate fi nevoie de efort suplimentar pentru a se asigura în sol foarte afânat
 • Limitat la un singur cârlig per stâlp
 • Greutatea maximă de 21 lb poate să nu se potrivească obiectelor mai grele

Montarea cârligului FEED GARDEN Shepherds în grădina mea a fost o briză. Baza cu șapte trepte a oferit o rezistență notabilă, de care alte modele le lipsește adesea.

Înălțimea reglabilă a adus o versatilitate plăcută, permițându-mă să atârn nu doar hrănitorul pentru păsări, ci și felinarele pentru o strălucire caldă de seară.

În ciuda faptului că era predispus la o mică clătinare în soluri mai afânate, călcarea strategică pe bază a rezolvat orice problemă inițială de instabilitate. Acest stâlp nu s-a clătinat nici măcar când veverițele locale mi-au transformat hrănitorul pentru păsări în sufrageria lor privată.

Finisajul negru elegant s-a amestecat fără efort cu spațiul meu exterior, creând o siluetă discretă, dar elegantă pe fundalul verde. Simplu dar eficient, acest stâlp a îndeplinit toate nevoile grădinii mele.

Cârlig de grădină STAUKOK

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Cu construcția sa robustă și designul versatil, cârligul de grădină STAUKOK ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs. dacă doriți să vă accentuați grădina, păstrând în același timp hrănitoarele pentru păsări accesibile.

Pro

 • Oferă un suport stabil cu o bază cu 5 grinzi
 • Capacitate mare de greutate, poate susține până la 35 de lire sterline
 • Cârligele duble sporesc funcționalitatea stâlpului

Contra

 • Ar putea necesita un efort suplimentar pentru a se stabiliza în sol afânat
 • Nu este imun la aplecarea sub sarcini grele sau vreme nefavorabilă
 • Este necesar un asamblare care poate fi greoaie pentru unii

La manipularea cârligului de grădină STAUKOK, veți aprecia senzația solidă a construcției metalice. Stâlpul stă înalt și impresionant. Finisajul negru adaugă o notă elegantă și se îmbină perfect cu decorul exterior.

Agățați-vă hrănitoarele pentru păsări este ușor, datorită cârligelor duble convenabile. Și nu vă faceți griji că se va răsturna; acea bază cu cinci dinte menține lucrurile stabile.

Trebuie doar să țineți cont de locul în care îl instalați – solul mai moale ar putea avea nevoie de ceva întărire. În ciuda acestui fapt, în cazul în care se afișează o furtună, durabilitatea absolută asigură că amenajarea grădinii dumneavoastră rămâne în mare parte neafectată. În general, adaugă un farmec funcțional sanctuarului tău personal de păsări.

Gtongoko cârlig dublu ciobănesc reglabil

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Agățați-vă hrănitoarele pentru păsări cu încredere; cârligul dublu pentru ciobănesc Gtongoko este un plus de încredere pentru orice grădină.

Pro

 • Construcție durabilă din oțel cu grosimea de 1,5 mm.
 • Înălțime reglabilă până la 76 inci.
 • Baza cu 5 capete pentru stabilitate sporita.
 • Aplicație versatilă pentru grădini și evenimente.
 • Acoperire neagră rezistentă la rugină pentru longevitate.

Contra

 • Nu este potrivit pentru condiții extrem de vânt.
 • Opțiuni limitate de culoare.

După ce am instalat acest elegant cârlig de cioban negru în grădina mea, armonia vizuală și utilitatea lui au fost evidente. Baza cu șapte dinte oferă o liniște sufletească, pe care hrănitoarele pentru păsări dragi nu se vor răsturna, o problemă comună cu opțiuni mai puțin robuste.

Ajustarea stâlpului pentru a găzdui diferite obiecte suspendate a fost o briză. Configurațiile mai înalte erau perfecte pentru hrănitorii de păsări, asigurându-se că nu erau la îndemâna invadatorilor plini de rău.

Asamblarea nu a necesitat niciun instrument, ceea ce a făcut procesul răcoritor de rapid și ușor. Stâlpul s-a îmbinat perfect în decorul grădinii, sporind estetica spațiului exterior în timp ce își servește scopul funcțional.

Stâlp de hrănire pentru păsări Gtongoko

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Oferind un suport robust pentru hrănitoarele pentru păsări, acest set de stâlpi va răspunde probabil nevoilor estetice și funcționale ale grădinii tale.

Pro

 • Stabilitate sporită cu o bază cu 5 grinzi
 • Înălțime reglabilă pentru confortul dumneavoastră
 • Rezistent la coroziune cu construcție metalică durabilă

Contra

 • Casa păsărilor nu este inclusă
 • Tremurări minore în condiții extrem de vânt
 • Necesită instalare directă la sol, limitând opțiunile de plasare

Recent am instalat acest stâlp de hrănire pentru păsări în grădina mea și sunt mulțumit de performanța sa generală. Construcția solidă din metal asigură durabilitate și nu am observat niciun semn de rugină, ceea ce vorbește despre calitatea acoperirii sale antirugină.

Ajustarea înălțimii stâlpului a fost simplă. Adăugarea sau eliminarea secțiunilor mi-a permis să găsesc înălțimea ideală exactă pentru a observa păsările fără să le surprind.

Instalarea nu a necesitat mult timp și, deși solul era puțin dur, baza cu 5 grinzi a alunecat mai ușor decât se aștepta, oferind o stabilitate impresionantă. Cu toate acestea, în timpul unei zile cu rafale, stâlpul s-a balansat ușor, dar a rămas bine fixat, fără niciun risc de răsturnare.

Dacă vă gândiți la această achiziție, merită remarcat faptul că, deși este robust și versatil, va trebui să cumpărați o căsuță separată pentru păsări.

Faptul că trebuie instalat direct în pământ poate fi o considerație în funcție de designul grădinii și tipul de sol.

Cârlige NUERPO Shepherds

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Luați în considerare acest cârlig Shepherds pentru designul său robust și versatilitatea în podoabele din grădină sau în stațiile de hrănire a păsărilor.

Pro

 • Rezistă la vreme nefavorabilă, asigurându-vă că configurația dumneavoastră rămâne verticală.
 • Cârligele duble oferă opțiuni suplimentare de agățare, maximizând spațiul.
 • Asamblarea ușoară permite o instalare rapidă fără agitație.

Contra

 • S-ar putea să nu se potrivească cu un sol extrem de moale din cauza greutății.
 • Limitat la două articole suspendate pe unitate.
 • Ar putea fi supraproiectat pentru cei care preferă mize simple.

După ce ați instalat cârligul NUERPO Shepherds, observați instantaneu construcția sa robustă și designul modern. Asamblarea este simplă și, în câteva minute, stă în picioare, gata să țină cu ușurință un alimentator sau un felinar.

Curbele elegante contribuie la estetica grădinii tale, servind în același timp unui scop practic. Reziliența sa este remarcabilă. Înfruntă zilele cu vânt cu o fermitate de neclintit, datorită bazei cu cinci dinte care o ancorează solid în pământ.

Fie că este vorba de un hrănitor pentru păsări care se leagăn cu cintezele în vizită sau de un coș de flori vibrant, acest cârlig nu se mișcă. Brațul dublu este o caracteristică inteligentă, oferind spațiu pentru două articole. În timp ce acest lucru aduce funcționalitate, menține și echilibrul, astfel încât fiecare parte o completează pe cealaltă în greutate și aspect.

Veți aprecia acest lucru atunci când veți găsi simetria curții dvs. în frâu, cu hrănitoarele și elementele decorative perfect la locul lor.

Cârlig dublu ciobanesc Gtongoko

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Îmbunătățește farmecul grădinii tale cu acest stâlp de hrănire pentru păsări versatil și ușor de instalat, care completează orice decor exterior.

Pro

 • Designul reglabil pe înălțime satisface diverse nevoi
 • Baza cu cinci trepte asigură stabilitate chiar și în solul moale
 • Construcție din fier de înaltă calitate, cu acoperire rezistentă la intemperii

Contra

 • Cârligele late pot necesita cârlige S suplimentare pentru anumite hrănitoare
 • Capacele de cauciuc de pe cârlige pot reprezenta dificultăți pentru umerasele de sârmă
 • Dimensiunile anunțate pot varia ușor la instalare

Pășind în grădina dvs., cârligul Gtongoko Shepherd stă cu mândrie, o întruchipare atât a eleganței, cât și a robusteței. Cu înălțimea sa adaptabilă și finisajul tradițional negru, acest cârlig cu două brațe amplifică frumusețea spațiului tău exterior.

Clicul satisfăcător în timp ce fixați secțiunile împreună vă lasă încrezător în stabilitatea construcției sale, ținând perfect hrănitoarea pentru păsări sau felinarele în sus.

Inserati cu usurinta baza in pamant, iar stalpul ramane drept si neclintit, o dovada a designului sau atent. Imaginați-vă hrănitoarea pentru păsări preferate atârnând grațios de brațele rezistente – acest cârlig de cioban le ancorează în siguranță în oaza dvs. personală.

Chiar dacă cârligele substanțiale implică rezistență și durabilitate, observați că este nevoie de cârlige S suplimentare pentru a găzdui unele alimentatoare.

O privire asupra cârligelor deja ocupate, pline de activitate aviară, vă asigură că acest inconvenient minor merită din plin abundența de vizitatori înaripați care vă însuflețesc acum grădina.

Stâlp de hrană pentru păsări reglabil Gtongoko

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Cu construcția sa solidă și versatilitatea, stâlpul Gtongoko este o alegere excelentă pentru agățarea hrănitoarelor pentru păsări și pentru a vă înfrumuseța spațiul grădinii.

Pro

 • Stabilitate sporită cu 7 dinte
 • Ajustări flexibile pe înălțime
 • Rezistent la rugină și ușor de asamblat

Contra

 • Necesită dezasamblare pentru reglarea înălțimii
 • Veverițele se pot cățăra pe stâlp dacă nu sunt unse
 • Instalarea poate fi dificilă pe sol dur

Acest stâlp Gtongoko a rămas ferm chiar și atunci când a fost încărcat cu o hrănitoare pentru păsări puternică, iar designul său elegant a adus un plus minunat esteticului grădinii.

Înălțimea sa reglabilă a fost la îndemână pentru diferite utilizări, deși modificarea lungimii stâlpului a necesitat secțiuni de deșurubare, ceea ce nu a fost chiar atât de spontan pe cât s-ar dori.

Baza cu șapte dinte ancorată în siguranță în patul de grădină, o dovadă a designului atent pentru o stabilitate maximă. Cu toate acestea, a fost un pic de luptă să împingeți în solul mai dur, așa că ar putea fi necesară munca de pregătire.

În ciuda greutății sale, stâlpul și-a menținut un aspect fără rugină după săptămâni în aer liber, ceea ce este impresionant pentru uneltele de grădină. Veverițele au reprezentat o problemă minoră, deoarece ar putea să treacă pe stâlp, dar nu este nimic pe care puțină ingeniozitate nu poate rezolva.

Stâlp pentru hrănitoare pentru păsări Optimech

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Ambianța grădinii dvs. poate fi ridicată fără efort cu stâlpul de hrănire pentru păsări Optimech, asigurându-vă că păsările locale sunt bine hrănite și veverițele stau la distanță.

Pro

 • Rezistență împotriva elementelor
 • Configurare simplă în câteva minute
 • Deflector eficient de veveriță inclus

Contra

 • Limitat la anumite tipuri de alimentatoare
 • Alimentatoarele grele în partea de sus pot provoca îndoire
 • Probleme de durabilitate a melcului

Cuibărit în curtea dvs., lustruirea stâlpului de hrănire pentru păsări Optimech vă atrage atenția, deoarece stă sfidător împotriva vântului cel mai puternic. Instalarea sa ușoară înseamnă că petreceți mai puțin timp asamblând și bucurându-vă mai mult de vizitatorii cu pene.

Baza cu cinci dinte se scufundă lin în sol și o ai în picioare în cel mai scurt timp – fără transpirație pe frunte.

Martorie păsările se biban cu ușurință, în timp ce veverițele renunță la bătăi de cap este o dovadă a designului atent al stâlpului. Deflectorul inclus trimite animalele cu blană la pachet, oferind liniște oaspeților tăi zburători.

Cu toate acestea, nu toate alimentatoarele sunt create egale. Rețineți că alimentatoarele mai puternice ar putea testa limitele tijelor metalice, oferind un semnal silențios pentru a vă alege cu înțelepciune alimentatoarele.

Și dacă acel melc s-ar sparge – o întâmplare puțin probabilă – speri că serviciile pentru clienți oglindesc natura fermă a stâlpului.

Cârlig versatil pentru ciobani

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Veți aprecia flexibilitatea și durabilitatea acestui cârlig de cioban, un plus fermecător pentru orice grădină.

Pro

 • Construcția robustă asigură longevitate
 • Cârligele duble oferă agățare echilibrată pentru o varietate de articole
 • Baza cu cinci trepte oferă o stabilitate excepțională

Contra

 • Este posibil să nu găzduiască hrănitori foarte mari din cauza plasării cârligului
 • Înălțimea maximă poate reduce stabilitatea la sarcini grele
 • Asamblarea, deși simplă, necesită timp

Când am instalat acest cârlig de cioban în curtea mea, construcția sa solidă a fost imediat remarcată. A avea două cârlige este incredibil de util pentru a echilibra un clopoțel de vânt și un hrănitor pentru păsări, oferind grădinii mele atât melodie, cât și viață.

Acest design inteligent înseamnă că nu se înclină sau nu se înclină, așa cum o fac unele stâlpi cu un singur cârlig.

Am fost impresionat în mod deosebit de baza cu cinci trepte. Sapă adânc în pământ pentru o strângere fermă, așa că, chiar și în zilele cu vânt, stă puternic. În ceea ce privește amplasarea versatilă, această caracteristică face ca stâlpul să fie sigur.

Cu toate acestea, apropierea cârligelor de stâlpul principal îl limitează oarecum – hrănitoarele mai mari pentru păsări pur și simplu nu se potrivesc. Dar pentru hrănitoarele de dimensiuni standard, este superb. Reglarea înălțimii oferă o vedere excelentă de la fereastra bucătăriei mele în timp ce sorbi cafeaua de dimineață.

Nu este doar pentru iubitori de păsări; acest stâlp suportă cu ușurință o serie de accesorii de grădină pentru a-ți amplifica decorul în aer liber.

Verdictul general

În evaluarea diferitelor stâlpi de hrănire pentru păsări, alegerea dvs. ideală echilibrează durabilitatea, stabilitatea și versatilitatea. Cârligul dublu pentru ciobănesc Gtongoko ocupă primul loc ca cel mai bun stâlp de hrănire pentru păsări datorită amestecului său neegalat de funcționalitate, durabilitate și atractivitate estetică.

Ultima actualizare pe 2024-01-19 / Comisioane câștigate / Imagini din API-ul Amazon Product Advertising

Fabricat din fier de înaltă calitate, cu un strat rezistent la intemperii, acest stâlp asigură performanțe de durată și o prezență elegantă și fără rugină în grădina dvs.

Caracteristica sa reglabilă pe înălțime, cuplată cu o bază stabilă cu 5 grinzi, oferă o utilizare versatilă, găzduind cu ușurință diferite hrănitoare.

Designul cu două brațe nu numai că adaugă o notă de sofisticare spatiu exterior dar oferă și o soluție echilibrată și sigură de suspendare.

Asamblarea ușoară și construcția atentă fac din Gtongoko Double Shepherd Hook alegerea noastră de top pentru a vă îmbunătăți experiența de observare a păsărilor.

Ghid de cumpărare

Durabilitatea materialului

Atunci când alegeți un stâlp de hrănire pentru păsări, luați în considerare rezistența și durabilitatea materialelor. Oțelul inoxidabil sau metalele acoperite cu pulbere rezistă la rugină și pot rezista la diferite condiții meteorologice.

Stabilitate

Stâlpul dvs. de hrănire pentru păsări ar trebui să aibă un sistem de ancorare solid, cum ar fi un vârf de pământ sau un melc, pentru a rămâne stabil în pământ. Căutați stâlpi cu mecanism de blocare pentru a preveni rotirea sau balansarea.

Înălțime și ajustabilitate

Un stâlp reglabil pe înălțime vă permite să plasați hrănitoarele departe de pradătorii. O înălțime minimă de 5 picioare este de obicei recomandată pentru a descuraja veverițele și pisicile.

Descurajarea veverițelor

Sisteme cu deflectoare sunt cruciale dacă veverițele sunt răspândite în zona dvs. Un deflector eficient poziționat corect pe stâlp poate reduce foarte mult accesul veverițelor.

Compatibilitate

Asigurați-vă că stâlpul poate suporta diferite tipuri și greutăți de hrănitor, oferind versatilitate pentru diferite Semințe și stiluri de păsări.

Ușurință de asamblare

Alegeți un stâlp care este ușor de asamblat și dezasamblat. Acest confort este esențial pentru întreținere și relocare.

Luând în considerare aceste caracteristici, vă puteți asigura că selectați un stâlp de înaltă calitate care vă va susține eficient hrănitoarele pentru păsări și va rezista condițiilor exterioare.

întrebări frecvente

Alegerea stâlpului potrivit de hrănire pentru păsări este crucială atât pentru siguranța păsărilor, cât și pentru plăcerea dumneavoastră de vizionare.

Cum mă pot asigura că un stâlp de hrănire pentru păsări este robust și durabil?

Alegeți stâlpi din materiale rezistente, cum ar fi metalul, și asigurați-vă că au un sistem de ancorare sigur pentru a le menține în poziție verticală în orice vreme.

Care sunt avantajele utilizării unui stâlp de hrănire pentru păsări din fier forjat?

Fierul forjat este rezistent la intemperii, își menține atractivitatea estetică ani de zile și oferă o rezistență superioară pentru a susține mai multe hrănitori.

Este un stâlp de hrănire pentru păsări de 120 de inci prea înalt pentru observarea eficientă a păsărilor?

Nu, un stâlp de 120 de inci permite păsărilor să se hrănească fără teamă de prădători și poate oferi o vedere neobstrucționată pentru observarea păsărilor dacă este poziționat corect.

Care sunt cele mai bune modalități de a asigura un stâlp de hrănire pentru păsări cu o bază?

Utilizați un vârf de stabilizare a solului sau o bază de melc pentru inserarea în sol sau selectați un stâlp cu o bază largă și ponderată pentru utilizarea pe terasă și punte.

Ce face ca un stâlp de hrănire pentru păsări să fie rezistent la interferența căprioarelor și a veverițelor?

Selectați stâlpi cu un finisaj alunecos pentru a descuraja urcarea, adăugați deflectoare sau alegeți stâlpi cu o barieră mecanică special concepute pentru a împiedica veverițele și căprioarele.

Îmi puteți recomanda un stâlp de hrănire pentru păsări care este potrivit pentru hrănitoarele cu platformă?

Optați pentru un stâlp cu un braț reglabil sau o extensie robustă care poate susține suprafața mai mare și greutatea alimentatoarelor cu platformă.

Gânduri finale despre alegerea celor mai bune stâlpi de hrănire pentru păsări

Atunci când selectați stâlpul ideal pentru hrănirea păsărilor pentru nevoile dvs., luați în considerare stabilitatea, durabilitatea și funcționalitatea. Alegerea ta ar trebui să fie suficient de stabilă pentru a rezista la diferite condiții meteorologice. Căutați stâlpi din materiale rezistente la rugină cum ar fi oțelul acoperit cu pulbere pentru a asigura longevitatea.

Din punct de vedere estetic, găsește un stâlp care să-ți completeze grădina fără a atrage atenția inutilă. Accentul ar trebui să rămână întotdeauna pe păsări și pe hrănitorul în sine. Nu uitați să vă întrețineți în mod regulat stâlpul de hrănire pentru păsări pentru a vă asigura că rămâne un loc sigur și primitor pentru vizitatorii dvs. cu pene.

Julian Goldie - Proprietarul ChiperBirds.com

Julian Goldie

Sunt un pasionat de păsări și creatorul Chipper Birds, un blog care împărtășește experiența mea în îngrijirea păsărilor. Am călătorit prin lume, observarea păsărilor și m-am angajat să îi ajut pe alții cu îngrijirea păsărilor. Contactați-mă la (e-mail protejat) pentru ajutor.


Daca vreti sa aflati mai multe despre pasari, va invit in Excursie in Delta Dunarii cu Echipa Nearchus Nautictour Mahmudia, vedeti pe pagina noastra de contact..si cititi mai multe mai jos!

Cel mai frumos mod sa petreci o vacanță scurtă, un weekend placut este sa alegi excursii Delta Dunarii cu Nearchus Nautictour
Tot ce ai vazut la National Geographic, o sa vezi alaturi de echipa Nearchus Nautictour!

Citeste si asta

Suna la +40 760 474 738

Contacteza-ne!